De mest lækre rejsemål i Europa

Hvis du er på udkig efter et sommerferiemål i Europa, skal du overveje Paris. Denne by har alt fra et pulserende natteliv til et køkken i verdensklasse. Ud over Paris kan du måske også overveje Gent, en smart universitetsby. Og i Holland kan du besøge Leiden, en malerisk universitetsby, der ligger ca. 30 minutter med tog fra Amsterdam. Her er tre steder at spise og drikke i Europa, som du ikke vil finde andre steder.

Paris er en populær sommerferiedestination i Europa

Som en af de bedste europæiske feriedestinationer har Paris meget at tilbyde besøgende. Dens berømte Eiffeltårn er et must-see, og du kan endda få en picnic og noget champagne, mens du er der. Notre Dame og Triumfbuen er også fantastiske seværdigheder at se. Der er et væld af historie og arkitektur at opdage i denne by. Og for dem, der ikke er helt så eventyrlystne, kan du besøge Dublin, som er den tredje mest populære destination i Europa.

Berlin er en livlig by

En weekendtur til Berlin vil dække de vigtigste højdepunkter i hovedstaden. Du kan rejse fra den ene attraktion til den anden ved hjælp af effektiv offentlig transport. De mest populære seværdigheder ligger i centrale områder som Mitte og Wedding, som ligger tæt på hinanden. Vejret i Berlin er behageligt fra maj til oktober, selv om sommertemperaturerne kan nå op i midten af trediverne. Du bør dog undgå at besøge Berlin i regntiden.

Gent er en smart universitetsby

Den pulserende kultur i Gent er en fascinerende blanding af middelalderhistorie og en ungdommelig ånd. Med sin unikke kombination af middelalderlige bygninger, kunst og arkitektur er Gent en europæisk by med masser at tilbyde besøgende. Den kosmopolitiske stemning og den historiske arv gør byen til en attraktiv destination for en storbyferie. Turisterne vil sætte pris på den venlige atmosfære og den autentiske velkomst.

Lyon er en pulserende by

Hvis du elsker at tilbringe tid i naturen, er Lyon det rette sted for dig. Byen er beliggende mellem vinregionerne Rhone og Beaujolais, og dens livlige parker og haver er en fornøjelse at udforske. Byens boheme-kvarter, der er kendt som Croix Rousse, har et unikt, kuperet landskab, der er perfekt til cykelture og byder på en fantastisk udsigt over byen.

Nice er en populær sommerferiedestination i Europa
Hvis du er på udkig efter et billigt, men smukt sted at tilbringe din sommerferie, så prøv Nice. Det er billigere end Monaco og mindre overfyldt om efteråret. Men hvis du vil besøge et berømt sted med en fantastisk udsigt, er sommeren det rigtige tidspunkt at tage af sted. Der er mange aktiviteter og attraktioner til rådighed i Nice. Dette er en af de bedste sommerferiedestinationer i Europa. Du bør dog være opmærksom på vejrforholdene og begrænsningerne, før du booker en rejse.

Porto er en budgetvenlig by i Portugal

Selv om det er dyrere at bo i Porto end i Lissabon, vil udlændinge opleve, at det er meget billigere at bo her. For eksempel kan en lejlighed med et soveværelse koste så lidt som 700 EUR om måneden. Hvis du vælger at bo uden for byens centrum, kan du finde lejligheder med to soveværelser til under 800 EUR. I gennemsnit koster et månedligt transportkort 35 EUR, hvilket er billigere end at leje en bil. Derudover koster indkøb af dagligvarer ca. 200 EUR om måneden.

St. Paul de Vence er en charmerende fransk by

Denne drømmende by er omgivet af volde og kan prale af et centralt springvand og maleriske gårdspladser. Byen var en favorit blandt Hollywoods jetset, og selv Picasso og Matisse besøgte den. Voldene i St Paul de Vence er utroligt maleriske, og byen er let at navigere rundt i. Turistbureauet i St Paul ligger lige når du ankommer, så det er nemt at finde frem til det sted, du skal hen.

Moskva er et mysterium for vestlige besøgende

Byen Moskva er ofte forbudt område for vestlige besøgende. Af den grund er det indre af Kreml stort set forbudt for offentligheden. Kreml er omgivet af Katedralpladsen, en klynge af katedraler med gyldne kupler. Ud over at fungere som byens centrum er Katedralpladsen en helligdom for den russisk-ortodokse kirke og er kendt som "Peterspladsen" i Vesten. Pladsen er fyldt med duftende røgelse og syngende munke.

Kontingent betales ved at logge på siden, gå ind på sin brugermenu og trykke på linket "tilmelding".
Nederst på tilmeldingsiden findes en grøn bjælke til kontingentbetaling.
Link til vores nye hjemmeside på Holdsport

 
Bliv medlem nu
Banner