En sund kost er meget vigtig for dit velbefindende

En sund kost kan forebygge sygdomme, og det er vigtigt at spise fødevarer, der indeholder de rigtige næringsstoffer til din krop. Friske hele fødevarer indeholder de fleste næringsstoffer, og hvis du vælger fødevarer, der ikke er stærkt forarbejdede, kan det hjælpe dig med at tabe dig og forbedre dit helbred. Når du vælger de fødevarer, du skal have med i din kost, skal du tjekke ingredienslisten omhyggeligt. Undgå fødevarer med et højt indhold af tilsætningsstoffer eller sukker, og prøv at begrænse dit indtag af disse fødevarer.

Du behøver ikke at foretage dramatiske ændringer i din kost fra den ene dag til den anden

Du kan foretage små ændringer hver uge. Hvis du feks erstatter kalorierige drikkevarer med vand og skifter fra fuldfede mejeriprodukter til fuldkornsprodukter, kan du forbedre dit helbred. Hvis du spiser flere grøntsager og skærer ned på forarbejdede fødevarer, kan du desuden reducere dit indtag af sukker og usundt fedt.

Du kan måske også få flere gode fødevarer ind i din kost ved at tilberede måltider i forvejen

Hvis du tilbereder fuldkorn og bønner på forhånd, kan du spare tid senere. Hvis du følger disse tips, kan du nemt lave hjemmelavede måltider, der smager lige så godt som take-out.

Hvis du spiser ude, skal du sørge for at holde dig til din kostplan

Undgå tunge saucer og stegte fødevarer. Bestil i stedet grillet, stegt eller bagt kylling i stedet. Hvis du ikke er i stand til at lave din egen mad, skal du vælge butiksmærker. De indeholder de samme næringsstoffer som de populære mærker, men kan være meget billigere.

Kontingent betales ved at logge på siden, gå ind på sin brugermenu og trykke på linket "tilmelding".
Nederst på tilmeldingsiden findes en grøn bjælke til kontingentbetaling.
Link til vores nye hjemmeside på Holdsport

 
Bliv medlem nu
Banner